close

Kunskap precis när du behöver den

Utbildningsportalen

Som kund eller partner till oss vill vi att du ska ha det riktigt bra, känna dig extra trygg och inte behöva lägga timmar på att googla efter svar på dina frågor om underhåll och skötsel. Och kanske ändå inte få svar. Vår devis en ny nivå av välbefinnande handlar inte bara om njutningen i badet, utan också om den sköna känslan att veta att man tar hand om sitt bad, sitt vatten och miljön på rätt sätt. Våra uppskattade kemkurser har blivit digitala Varför då kanske du undrar? Jo, bara för att vi vill underlätta ditt spabadsliv. Nu kan du själv helt bestämma tidpunkten när du vill gå kursen. Dessutom finns all kunskap samlad på ett ställe. Alltid tillgänglig. I mobilen, paddan eller datorn.

Till utbildningsportalen

Våran vision 

Vår vision är att skapa välbefinnande, trygghet och kunskap med fokus på produkter som skapar aktivitet, gemenskap och återhämtning för den medvetna familjen. Våra produkter ska hålla hög kvalité. Våra leverantörer är marknadsledande med fokus på produktutveckling som är anpassade för den svenska marknaden.

I vårat arbete vill vi vara hållbara. Rätt skötsel bidrar till lång livslängd. Utbildning och kunskap är för oss alltid i fokus för att hålla oss uppdaterade med rätt information. Komponenter vi använder ska vara anpassade för rätt miljö.

Vi vill vara den aktören på marknaden som håller den bästa servicen på marknaden. Därför ser vi till att vara representerade på alla kommunikationskanaler samt även har näthandel för att vara tillgängliga för våra slutkunder på mest möjliga tid.

Våran butik är öppet året runt.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 0470-62470 
E-post: info@relaxospabad.se

E-post : lina@relaxospabad.se

E-Post: info@vaxjopoolservice.se

Lina Loftenius & Leif Loftenius