close

Kunskap precis när du behöver den

Utbildningsportalen

Som kund eller partner till oss vill vi att du ska ha det riktigt bra, känna dig extra trygg och inte behöva lägga timmar på att googla efter svar på dina frågor om underhåll och skötsel. Och kanske ändå inte få svar. Vår devis en ny nivå av välbefinnande handlar inte bara om njutningen i badet, utan också om den sköna känslan att veta att man tar hand om sitt bad, sitt vatten och miljön på rätt sätt. Våra uppskattade kemkurser har blivit digitala Varför då kanske du undrar? Jo, bara för att vi vill underlätta ditt spabadsliv. Nu kan du själv helt bestämma tidpunkten när du vill gå kursen. Dessutom finns all kunskap samlad på ett ställe. Alltid tillgänglig. I mobilen, paddan eller datorn.

Till utbildningsportalen

25% rabatt

Värmepumpar

Värme till poolen med Pahléns

Stor kampanj på värmepumpar
Öppettider vecka 29
Måndag
12:30-17:00
Tisdag
12.30-17.00
Onsdag
12.30-17.00
Torsdag
12:30-18:00
Fredag
Stängt
Lördag
10.00-13.00
Söndag
Stängt

Bygga pool eller leverera ett spabad?

Vi utför tjänster på både renovering, nybyggnation och service av både pool, bastu eller spabad.

Vårt enkla serviceformulär så att det är lätt för dig att boka oss.

Här kan du både boka service eller hitta en reservdel.

Efter vi mottagit din förfrågan blir du uppringd för att få ditt fast pris på den delen du söker eller få en tid för ditt serviceuppdrag.

 Boka poolservice Boka spaservice

Jag söker en reservdel Boka servicetekniker

 Vi är certifierade medlemmar- Vår kunskap- er trygghet.
Vi har tillbehör till din pool eller ditt spabad- vi skickar samma dag som du lagt din order. Hos oss kan du köpa både inomhus- och utomhuspool. Med snabbare leverans kan du påbörja poolbygget hemma i trädgården så att det hinner bli klart lagom till våren eller sommaren. Det finns Glasfiberpool, Thermoblockspool, Markpool och stålpool att välja på eller varför inte uppgradera din pool med pooltak eller en värmepump från Gullberg & Jansson. Hos oss hittar du även spabad, swimspa och Bastu- allt för ditt välbefinnande. Värme har inom medicin använts som smärtlindring i tusentals år. Att ta hand om dig själv är den bästa investeringen du kan göra. Vi är en auktoriserad leverantör med butik i Växjö. Kontakta oss- för ett tryggare badliv. 💙

Kan man få för mycket service?
Det tror inte vi.

När vi startade Relax & Spabad fick vi höra av kunderna att de uppskattade våra generösa öppettider, vårt engagemang och kemkurserna i hur man tog hand om sitt bad och sitt vatten. Det har peppat oss att höja servicegraden ännu ett snäpp.
Om det så handlar om att byta en lampa på badet så lägger vi ner det arbete som krävs för att du ska få rätt lampa och göra ett bra miljöval på köpet.
Ett bad ska leva länge och när något behöver bytas ut är det bra för dig att veta att vi hjälper dig att hitta rätt reservdel kostnadsfritt. Du ska inte behöva googla runt och söka svaren utan vår ambition är att du ska hitta all nödvändig information här på vår webb eller på vår utbildningsportal.

Noga även med det finstilta

Vi är certifierade av badbranschen och följer noga den euroepiska lagstiftningen inom området. Som privatkund, företagskund eller leverantör till oss ska du alltid känna en-varje-dag-trygghet.
Trygg i att få ledande och hållbara produkter med gott rykte som är anpassade efter våra förhållanden i Sverige. Trygg i att få rätt service i tid, trygg i att veta att du tar hand om din pool eller ditt spabad på rätt sättSkulle det hända din pool eller bad något och försäkringen behöver gå in. Då hjälper vi dig med detta också genom vårt nära samarbete med bland annat LF Kronoberg.

Vår vision att skapa välbefinnande med produkter som framkallar aktivitet, gemenskap och återhämtning för den medvetna familjen är något vi jobbar för varje dag! Och en vision vi vill dela med dig.
Och för alla Villeroy & Boch-fantaster kan vi nämna att vi är ensamma om att erbjuda deras spabadskollektion i Sverige.

Välkommen att handla tryggt hos oss online. Vi har över 10 000 sökbara artiklar att välja mellan.
Stanna gärna till och prata bad med oss i vår butik på Arabygatan.

Tack för en snabb utförd service och av en trevlig och kompetent servicetekniker! Med vänlig hälsning, Thomas Klüft
- Thomas Klüft- via email

Google recension : Snabb och bra hjälp, väldigt nöjd!
- Ulrika Åberg

Ville bara säga att er tekniker Stefan…. "Jäkligt trevlig" kille, bra att snacka med och gav mig bra hjälp och information. Med vänlig hälsning, Jimmy
- Jimmy- lämnat recencion via mailen

Utan tvekan den bästa butiken. Fantastiskt kunnig, tillmötesgående och hjälpsam personal. De ger det där lilla extra och försöker verkligen hitta den bästa lösningen för kunden. Ingen fråga är för liten eller för stor och man får hjälp direkt. Dessutom förklarar de gärna hur man bäst tar hand om sin pool och hur produkterna man använder fungerar. Nu har vi kristallklart vatten. Oerhört välkomnande och positiva. Rekommenderas varmt.
- Therese P - Recension via Google

Håller med alla andra, underbar butik, 10/10 servis, bemötande, trevligt personal, mycket hjälpsam, mycket kunnig personal. Fina spa, vi är mycket nöjd av var köpt, köpte på Black Friday. Fick mycket mer än var på den dagen. Varmt rekommenderar. Det är vara första spa, trevlig och lyxiga upplevelse. Det är mycket värd att skaffa ute spa. Tackar alla personal, från ägarna till montörer.
- Davit G - Recension via Google

proffsigt bemötande och kunnig personal. många spabad att provsitta. Snabb och proffsigt installation. Helt nöjd med vårt spa bad och allt kring inköpet
- Peter S - Recension via Facebook

Så super trevliga kunniga och okomplicerade på alla sätt! Man känner sig som hemma i deras butik och känslan fick oss att att köpa vår dröm pool där. Man måste nästan uppleva och träffa dessa två människor för att förstå hur bra dem verken är! Vi är så nöjda på alla sätt och vi rekommenderar starkt en pool från dem i de ingår verkligen full support trygghet!♡
- Ewelina S - Recension via Facebook

Helt fantastiskt trevlig personal. Lina som vi pratade med när vi var i butiken är så kunnig och trevlig. Gav oss verkligen tid och svarade på våra frågor. Kändes väldigt lyxigt att bli guidad mellan de olika baden från de olika tillverkare i deras showroom.
- Karin D - Recension via Facebook

Trevlig och kunnig personal som vet vad dom pratar om .
- Charlott A - Recension via Hitta.se

Vi blev bemötta jätte bra, fick jätte bra hjälp och service!! Vi skulle bara in och titta men det blev ett spa bad samma dag. Vi fick det hemlevererat och på plats samma dag oxå!! Dom är alltid glada och hjälpsamma när man kommer dit!
- Lena F - Recension via Reco.se

Mycket kunnig och bra personal! Fick mycket bra hjälp tips och råd vid mitt köp av spabad! Valde Artesian för att det är av högsta kvalitet och det har fått väldigt bra betyg på nätet. Valde att köpa det på Relax och spabad för fick bra bemötande och ville köpa lokalt.
- Stefan K - Recension via Reco.se

Trevligt bemötande, bra service och helt klart bästa priset i jämförelse av offerter!
- Fanny - Recension via Reco.se

Bra service. Väldigt kunnig personal
- Leif S - Recension via Reco.se

Allt fungerade utmärkt , Superservice!!!
- Robert F - Recension via Reco.se

Jag blev välkomnad redan i dörren och de hjälpte mig i ett se4rvceärende med största proffesionellism. Trevliga och höll vad de lovade hela vägen. Efter detta har jag handlat i butiken vid ett flertal tillfällen och har alltid blivit väl bemött och med snabb hjälp. Bästa företaget i denna branschen.
- Stefan S - Recension via Reco.se

Mycket bra bemötande av personalen när man kommer in i butiken . Jag har både köpt förbrukning saker och reservdelar . Är aldrig några problem om man kommer med frågor och skötsel av pool och spa.
- Dan W - Recension via Reco.se

Alltid bra bemötande. Köper mina kem och kringprodukter av Relax och Spabad.
- Jens A - Recension via Reco.se

Vänligt bemötande Hjälpsam med olika frågor vi hade ang. spabadet och poolen Kunde de inte svara direkt på vår fråga, återkom de när de fått svar
- Gunilla S - Recension via Reco.se

Vänliga, hjälpsamma och kundorienterade!
- Mirza R - Recension via Reco.se

Kund bemötande är världsklass!!! Efter som dem hadde sån bra service och bemötande så slutade det med att jag köpte ett pool paket Thermopool 4x8 och ett spa bad från Passion. Service ligger på topp,svarar alltid i telefon. Bästa Lina & Leif
- Växjö F - Recension via Reco.se

Fantastiskt bra bemötande och högsta servicenivå av all personal i samband med köp av Artesian Spabad.
- Thomas O - Recension via Reco.se

Ett stort eloge till er på relax&spabad alltid lika hjälpsamma när det är något. Ett stort urval av reservdelar/tillbehör på lager och snabb leverans. Går man i spabads tankar så är det här man ska handla. Trevlig och kunnig personal. Ett av få företag som helhjärtat lägger fokus på sina kunder med allt från support till service. Conny/Lillemor
- Conny J - Recension via Reco.se

snabb och bra leverans av produkterna jag beställt och bra kvalitet
- Björn W - Recension via Reco.se

De var trevliga och korrekta, hjälpte mig så gott de kunde men verkar som frakten strulat!
- Leif J - Recension via Reco.se

Bra bemötande av påläst och kunnig personal!
- Ola G - Recension via Reco.se

Mycket bra service och hjälpt till när det behövts. Att få den servicen vi fått. Vi köpte Willis spa och är jättenöjda.
- Janet M - Recension via Reco.se

Väldigt kunnig personal! Kan verkligen rekommendera dem!! Hel nöjd kund!
- Ewa B - Recension via Reco.se

Väldigt trevligt bemötande och högt kundfokus. Hög kunskap på produkterna de säljer. Kanske inte lägsta pris men väl värt för den personliga servicen och professionella bemötandet.
- Henrik - Recension via Reco.se

Bra bemötande, svarar alltid när man kontaktar dom. Nöjd med mitt swimspa
- Mattias P - Recension via Reco.se

Mycket bra bemötande och hjälpsam personal
- Björn C - Recension via Reco.se

Har bra kunskap om reservdelar o medel för spabad
- Mats F - Recension via Reco.se

Smidig och bra service och allt man har behov av till Soa bad finns i sortimentet
- Thomas - Recension via Reco.se

Snabb leverans. Då en del saknades fick jag snabb hjälp. Och den saknade delen kom efter 2 dagar
- David S - Recension via Reco.se

Vi köpte ett Spabad 2021. Vi är mycket nöjda både med produkten och bemötandet. Fick mycket bra info om hur saker och ting fungerar. Allt fungerade perfekt från beställning till installation. Känns som man alltid kan ” titta in ” om man har frågor. Man värnar om sina kunder både före och efter köp.
- Mari E - Recension via Reco.se

Bra bemötande och kunnig personal
- Stefan J - Recension via Reco.se

Snabb frakt och lätt att betala
- Lena M - Recension via Reco.se

Fantastiskt bra service och tillgänglig personal. Bra priser och alltid intresserade av att stötta och hjälpa kunden.
- Mathias F - Recension via Reco.se

Säker och snabb leverans av min beställning.
- Marika K - Recension via Reco.se

Bra mottagande och hjälp hela vägen
- Ulf G - Recension via Reco.se

Alltid bra bemöte. Alltid fokus på kunden med stort kunnande. Nöjd.
- Magnus N - Recension via Reco.se

Nice, friendly and sercive minded approach. Everything went as we had planned and expected. We enjoy the Jacuzzi frequently.
- Gertjan - Recension via Reco.se

Som jag har skrivit innan om detta företag så är det tummen upp 👍. De eventuella problem som man kan få med sitt nya bad, och problem kan det ju bli. Då löser de det! Jag är evigt tacksam att jag köpte av er, för de problem jag hade med mitt nya bad det löste ni! Jag hade garanterat inte fått den hjälpen från någon annan.. Tack för att ni ordnade allt med mitt bad. Tack även till era duktiga servicetekniker.🤗
- Håkan N - Recension via Reco.se

Mycket bra med personligt bemötande
- Christina J - Recension via Reco.se

Vi är super nöjda med allt, varan var sen, då ringde dom och fråga om vi ville vänta eller avbeställa den.... sen när den kom fick ja ett mess och att den var på väg. Precis sån servis vill vi ha. Super bra fortsätt så
- Nina L - Recension via Reco.se

Kundorienterade , snabba och kunniga.
- Håkan J -Recension via Reco.se

Jag har köpt ett pooltak.Det har inte levererat ännu, men hitintills så är jag supernöjd.Både Leif och Lina är supertrevliga, hjälpsamma och kunniga.
- Ann-Louise T - Recension via Reco.se

Egen byggnation av pool i skalblock av betong våren/sommaren 2021. Inhandlade inbyggnadsdetaljer, belysning, uppvärmning, mät och doseringsutrustning samt pooltak av Relax och Spabad. Under min byggnation fick jag jättebra support av Leif och Lina gällande alla moment som skall utföras av någon som bygger i egen regi som jag gjorde. Efter byggnation vid driftsättning av poolen samt vid den löpande driften och vinterstängningen har Leif och Lina alltid ställt upp och instruerat om hur man får ett rent, fint och klart badvatten som håller rätt värden. Blir ju lätt mer än en fråga första säsongen. Stort tack till Leif och Lina. Varma rekommendationer. Henrik Svensson/Skövde
- Henrik S - Recension via Reco.se

Har från början blivit mycket väl bemött, är oerhört nöjd! Hade en reklamation! Vilket dom löste smidigt och över förväntan. Är ett föredöme på hur man hanterar och behåller kunder. Hör köpt ett Spabad av dem.
- Johan L - Recension via Reco.se

Relax & Spabad ger hela paketet! Ett trevligt och proffsigt bemötande, väldigt kunniga och mycket hjälpsamma, behöver man hjälp med tex ph eller klor frågor som man inte reder ut själv på sitt tex spabad som jag nu ha då, så slår man en signal eller skickar ett meddelande så får man hjälp direkt och problemet är löst 😊. Alltid goda och glada miner när man besöker butiken. Toppbetyg till Relax & Spabad!
- Daniel J - Recension via Google

Full pott till Lina och Leif 👍 Mycket hjälpsamma och kunniga. Känner mig trygg att handlat spabad här och skulle lätt rekommendera andra att göra detsamma😀
- Jimmie H - Recension via google

Vi vill tacka er för ett jätte fint samarbete och ett otroligt fint bemötande! Vi är så glada över att äntligen har blivit poolägare! Redan från första stund när vi kom in till er butik för ett offertmöte så kändes det som hemma att komma in i er butik!🥰 Ni var dem första och sista som vi besökte, vår upplevelse och magkänsla gjorde att vi valde att inte leta vidare efter pool på annat håll för hos er kändes det så enkelt och smidigt och okomplicerat på alla sätt. Jag hoppas att ni fortsätter med att jobba på detta sättet då kommer ni komma långt! Ett stort tack och ett ännu större Lycka till till er verksamhet. ♡ Sträck på er och va stolta över de ni gör för de gör ni RIKTIGT BRA! Vi kommer starkt att rekommendera att köpa pool från er! Ha de gott & Lev väl! 🥰 Varma hälsningar Jim & Ewelina
- Jim & Ewelina

Vi var på olika ställen för att få tips och information om olika Spabad. Hamnade till sist hos Lina på relax & spabad. Fantastiskt bra service, inom en timme hade vi köpt ett spabad Passion "Rewind" och vi är mer än nöjda med vårt inköp! kan varmt rekommendera denna butik, otroligt bra service och kvalité!
- Emelie Andersson

Mycket trevligt bemötande, hjälpsamma och kunniga! Rekommenderar dem verkligen!✨😄
- Ewa Banks

Bästa butiken med allt man behöver för pool och spabad och med en väldigt bra kundservice, har fått snabba svar på många frågor och ägarna kan allt om produkterna som dom säljer!
- Wirre B

Bra kunnig personal som är väldigt hjälpsam
- Joost Bartels

Relax & Spabad ger hela paketet! Ett trevligt och proffsigt bemötande, väldigt kunniga och mycket hjälpsamma, behöver man hjälp med tex ph eller klor frågor som man inte reder ut själv på sitt tex spabad som jag nu ha då, så slår man en signal eller skickar ett meddelande så får man hjälp direkt och problemet är löst 😊. Alltid goda och glada miner när man besöker butiken. Toppbetyg till Relax & Spabad! //Daniel
- Daniel J

Om man ska handla spabad så ska man göra det här. Kvalitet spabad för alla smaker och inte minst vilken service. Vilken fantastisk bemötande om alla säljare hade varit så lyhörda! Service minded ut i fingerspetsarna👌🏻😃 Tack Lina och Leif för idag och nu har vi något att se fram emot när vi kommer hem från semester☺️
- Vera Åberg

Efter att ha besökt flera olika återförsäljare av spabad kom vi till Relax och spabad där vi blev trevligt och kunnigt bemötta. Vi hade många frågor och fick kloka svar samt goda råd utifrån våra personliga behov och önskemål.
- Maria Ljunggren

Trevligt bemötande
- Peter Hjelmgren

Rekommenderar att köpa spabad hos @relaxochspabad Mycket kunnigt och trevligt bemötande 🌟
- Mikaela Rosell

Vi är så nöjda med spabadet joy från passion spa- vacker belysning- altanen blev jätte fin!
- Carina

Tummen upp för detta företag👍 kunnig o trevlig personal, ägare såsom anställda. De ställde upp till 100% när jag fick problem med mitt bad! De kom direkt. Jag kan varmt rekommendera Relax o spabad i Växjö.
- Håkan Norlin

Leif på Relax & Spabad är helt outstanding!! otroligt vänlig och tillmötesgående / Daniel
- Daniel Johnsson

Vad ska man säga🤪 Bra kvalitet god service helt underbara människor att ha med att göra såååå bra. Rekommenderas starkt!
- Conny Jörgensson

Väldigt nöjd med både service och bemötande. kunde inte blivit bättre
- Marie Abrahamsson

Lina i butiken är trevlig och kunnig! Service och leveransen av Spa.
- Goran Dacke

Bra service och trevig personal, sätter kunden i fokus
- Marie Kristensen

Mycket trevligt bemötande, bra service och är måna om att svara på alla frågor man har. Toppenställe! Kanonbra produkter från Artesian
- Marcus Bergljung

Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Punktlighet, Svarstiden Relax & Spabad ger hela paketet! Ett trevligt och proffsigt bemötande, väldigt kunniga och mycket hjälpsamma, behöver man hjälp med tex ph eller klor frågor som man inte reder ut själv på sitt tex spabad som jag nu ha då, så slår man en signal eller skickar ett meddelande så får man hjälp direkt och problemet är löst 😊. Alltid goda och glada miner när man besöker butiken. Toppbetyg till Relax & Spabad! //Daniel
- Daniel Johnsson

All eloge till Lina och Leif som uppvisar fantastisk kundservice, kanon förståelse och ett kundbemötande i allra högsta klass. Kan rekommendera detta företaget i alla väder och kommer givetvis att handla därifrån flertalet ggr till. Önskar alla en riktigt skön sommar och glöm inte det viktigaste Håll avstånd :) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Robert Huth'z kök