close

Kunskap precis när du behöver den

Utbildningsportalen

Som kund eller partner till oss vill vi att du ska ha det riktigt bra, känna dig extra trygg och inte behöva lägga timmar på att googla efter svar på dina frågor om underhåll och skötsel. Och kanske ändå inte få svar. Vår devis en ny nivå av välbefinnande handlar inte bara om njutningen i badet, utan också om den sköna känslan att veta att man tar hand om sitt bad, sitt vatten och miljön på rätt sätt. Våra uppskattade kemkurser har blivit digitala Varför då kanske du undrar? Jo, bara för att vi vill underlätta ditt spabadsliv. Nu kan du själv helt bestämma tidpunkten när du vill gå kursen. Dessutom finns all kunskap samlad på ett ställe. Alltid tillgänglig. I mobilen, paddan eller datorn.

Till utbildningsportalen
15 APRIL 2024

Nyhet!! Poolrobot cf 1000 - LÄS MER HÄR!!

CF 1000 PRO är en elektrisk modell av poolrobot med bra funktioner för att täcka alla behov.
Cykloneffekt för att säkerställa en bra rengöring.
Oöverträffad smidighet: smart navigering, 2 dragmotorer.
Ergonomisk fördel: filteråtkomst från toppen.
Exklusiv design.

  • Säker effektivitet: patenterat cyklonsug säkerställer kraftfull och varaktig rengöring. De spiralformade borstarna, det breda suginloppet och 4L-filtret samlar lätt upp alla typer av skräp. Både större skräp som blad och mindre partiklar fastnar i poolrobotens filterkassett.
  • Helixformade borstar garanterar ett kontinuerligt flöde mellan främre delen av dammsugaren och suginloppet placerat under enheten, för att undvika att större partiklar blir flyttat runt.
  • Oöverträffad smidighet: med sina smarta sensorer (accelerometer och gyroskop) och 2 dragmotorer erbjuder CF Pro-serien en utmärkt täckning av poolen och obegränsad rörlighet. Robotarna fungerar i alla typer och former av pooler, på alla typer av ytor.
  • Enkel att använda: filtret med åtkomst från toppen underlättar daglig användning. Snabbt vattenutsläpp gör det möjligt att ta upp roboten från poolen utan ansträngning.
 
Låt någon annan göra jobbet

Poolrobotar är det enklaste och det mest komfortabla sättet att rengöra poolen.
De har en integrerad pump och filter och är helt oberoende av poolens filtersystem. Ansluten till elnätet rengör de poolen alldeles själva.

Robotarna har ett smart navigationssystem som motverkar att roboten går samma bana flera gånger.

Med kraftiga borstar rengör den poolen på ett mycket effektivt sätt. Roboten klarar att rengöra de flesta olika typer av ytor.

Våra poolrobotar är tillverkade i Frankrike och har 2-3 års produktgaranti beroende på produkt. Tack vare den extra filtreringen hjälper de till att minska kemikalieförbrukningen och samtidigt vattenkvalitén.

KÖP DEN HÄR