contact_support

Vid frågor om utbildningsportalen kontakta

lina@relaxospabad.se
close

Logga in för att ta del av kurs

Du behöver ange din e-postadress för att ta del av våra kurser, när du angett din mailadress skickar vi en inloggningslänk och du får tillgång till vårt utbud

Spabad skola online: Avsnitt 1, 2, 3

795kr

Avsnitt 1: Vattenbalans

Här tar vår kursledare Lina upp de absolut viktigaste grunderna för ett vatten i balans. Du får många bra tips på olika mätmetoder och nya hjälpmedel. Och svar på varför pH-värdet är så viktigt. Inte minst för huden. Med rätt vattenbalans får du en säker drift, ett idealiskt vatten som ger balans även i badekonomin.

Avsnitt 2: Desinfektion

Här ger vi oss in i desinfektionens värld som innebär smittrening, det vill säga hur du använder olika kemiska produkter såsom klor på ett korrekt och minimalt sätt för att ta bort bakterier, virus och mikroorganismer, som finns runt om i luften och även på badande gäster. Här är doseringen av medel extra viktigt för att inte skada vare sig badet eller äventyra badgästernas hälsa.

Avsnitt 3: Filtrering, rengöring och vattenbyte

Slut på error! I det här avsnittet djupdyker vi i en annan central del av skötseln: rengöring av patronfilter och byte av vatten. Kursledaren Lina går noga igenom olika typer av rengöringsmetoder, produkter och riktigt bra hjälpmedel för att badet och pumparna ska må bra och få ett långt och behagligt liv. Och du lite mer njutning.
 

Lina Loftenius

Ägare av Relax & Spabad.


795kr

Kursmaterial

application/pdf

Delphin Pool Skötselguide ...

file_download
application/pdf

Delphin Spa Skötselguide

file_download